Feeds:
Posts
Comments

Archive for September, 2011

Salam, aku sambung lagi beberapa keping gambar. Tak payah taip banyak-banyak deh. Tengok gambar pun korang tahu dah maknanya. Sila buat ulasan di ruangan komentar…











lamb chop…













Anak-anak harapan kita LZS






Pengerusi Majlis yang ensem…





Akhir sekali aku nak mintak maaf kalau ada gambar-gambar yang aku ambil tak seperti yang korang nak. Kalau korang nak gambar yang posing maut korang kenalah bagitahu aku awal-awal. Boleh aku ambilkan. Dan akhirnya ada gak gambar raya aku tahun ni. Biasa kalau aku ambik gambar mesti kurang sorang. Terima kasih buat Zool tolong ambikkan gambar ni.

Korang kalau nak layan gambar-gambar lain boleh singgah blog aku atau Acaii. Klik sini zakuanhasan untuk makumat lanjut pasal ambik gambar..hee..hee

Gambar paling last dari aku tukang ambik gambar…..lama tak buat pose macam ni..hee..heee

Read Full Post »

Assalamualaikum kengkawan LZS. Sedikit gambar yang mana sempat di ‘snap’ tempohari. Terima kasih semua yang hadir dan memeriahkan majlis tahun ni. Terima kasih juga untuk semua AJK yang berkorban masa dan tenaga. Pesanan dari AJK= Segala kekurangan pihak penganjur menyusun sepuluh jari mohon maaf zahir dan batin. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin. Tahun depan giliran daerah mana pula. Kita tunggu pengumuman.

Kepada yang ingin ‘copy’ gambar sila berhubung dengan saya atau zool di korporat. Free je..hee..hee. Kambing semalam memang terbaek.








Marhaban..ya marhaban…



Persiapan..awal..bakar.bakar.




Urisetia yang setia menunggu tetamu..






Bilik rehat dan tanyangan cerita untuk family dan anak-anak…selesa.




Keluarga sakinah yang memakai baju raya mengikut warna tema raya tahun ini….




Pendaftaran waktu puncak….semua berbaju raya baru..







Bergaya ala-ala raya di perantauan….


Orang kuat yang susah nak di snap gambarnya…





Majlis dimulakan dengan bacaan doa….


Lagi gambar-gambar family LZS….mana yang sempat la. maklumlah cover sorang-sorang….


Antara baby paling cute kat LZS. Mata dia macam lens wide angle….hee.heee…nanti kita akan buat pertandingan bayi comel peringkat LZS pula. Tunggu borang peraduan dikeluarkan oleh HR.



Baru aku perasan..ni group still avaiable….tapi kene tanya dulu la ya…tuan empunya.






Majlis bermula kira-kira jam 11.30 pagi….ramai tetamu khususnya anak-anak F/M LZS yang datang hampir 5 buah bas. Meriah betul rasa. Macam kenduri kawin pun ada.


Ucapan pembukaan oleh Tn Haji Mohamed Izam Mohamed Yusof,CEO LZS

Jamuan bermula….makan..makan..jemput..jemput menjamu selera.








Sup yang power…siap ada gear lagi…

Lagi gambar raya family….





Huh banyak sungguh aku berjaya up load gambar. Aku rasa ni rekod paling banyak gambar aku up load gambar. Jangan pulak lepas ni ada yang cakap naper gambar sikit je….korang tengok baby ni pun dah letih…

Aku sambung lagi dalam part 2….

Read Full Post »