Jemputan ke Hari Keluarga LZS 2010

Salam kepada semua warga kerja LZS yang dihormati dan diingati. Bermula hari ni dah ramai yang tak sabar nak ke ‘family day’ 2010 di Tiara Beach Resort, Port Dickson hujung minggu ni. Jangan ada yang terlupa pulok. Di sini pihak AJK ingin membuat pengumuman tentang beberapa hal penting untuk diingati bersama. Ambil prihatin semua. 1)Continue reading “Jemputan ke Hari Keluarga LZS 2010”

Family Day 2004

Family day 2004 ialah antara family yang terglamadalam sejarah family PZS dolu-dolu. Dan kesinambungan itu family day semakin di upgrade supaya setaraf dengan family day 2004 yang di adakan di De’ Rhu Beach Resort Pantai Balok, Kuantan Pahang. Dari situlah AJK banyak menimba ilmu selok belok meng-handle- supaya menjadi lebih baik dan lebih baik. FamilyContinue reading “Family Day 2004”

Memori Hari Keluarga Dolu-dolu Kala….Episod 1

Salam sahabat-sahabat LZS, sedikit nostalgia ‘family day’ PZS dulunya, sekarang dah nama baru LZS. Kami AJK ingin merungkai sedikit ‘rambo-rambai’ suasana ‘ceria bersama’ dulu kala. Masa ni ramai lagi anak dara kat LZS dan teruna pujaan yang muka ala-ala hero drama ‘adik manja’ awal tahun 90an. Masa ni fesyen rambut pun masih lagi ada gulung-gulungContinue reading “Memori Hari Keluarga Dolu-dolu Kala….Episod 1”

Family Day;Tiara Beach Resort

Salam kengkawan LZS dan diluar LZS. Lama betul dah admin blog ni (aku dan acaii) tak masukkan entry baru. Yang last pun lepas kita semua beriang-ria dengan sukan tahunan kita yang lalu. Macam-macam suka-duka sepanjang kejohanan tu berlangsung. Ada yang menang ada yang kalah. Ada yang sihat lepas sukan tu. Tak kurang jugak ada cederaContinue reading “Family Day;Tiara Beach Resort”